Τι λέει ο Παναθηναϊκός για το θέμα με τον Βιγιαφάνιες και ποιο ματς χάνει ο Χουάνκαρ λόγω καρτών

Το απίστευτο σκηντκό με τη δικαστική διαμάχη με τον Λούκας Βιγιαφάνιες βρίσκεται στην επικαιρότητα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μόνο που τα δεδομένα είναι λίγο διαφορετικά. Ο Βιγιαφάνιες μετά την επιβολή του προστίμου, έστειλε email. Σε αυτό ξεκαθάριζε πως θεωρούσε υπερβολικό το ύψος του προστίμου. Ζητούσε, λοιπόν, επαναδιαπραγμάτευση. Ήταν αρνητικός στο να πληρώσει και γενικότερα με την όλη στάση του ακόμα και στα social media φαινόταν σαν να μην αναγνωρίζει το λάθος του.

Ο Αργεντινός δεν πήγε στα δικαστήρια σε πρώτη φάση. Το όλο θέμα έσκασε γιατί ο Παναθηναϊκός πήγε στην ΕΠΟ. Ο λόγος είναι απλός. Όταν μία ομάδα επιβάλει ένα πρόστιμο άνω του 3% των ετήσιων απολαβών του, οφείλει να ενημερώνει την Ομοσπονδία. Εάν δεν το κάνει, ο παίκτης έχει το δικαίωμα να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Για να αποφευχθεί αυτό, λοιπόν, οι «πράσινοι» ήταν εκείνοι που ενημέρωσαν τους αρμόδιους. Επαφές γίνονται για να κλείσει το θέμα εξωδικαστικά και προσεχώς θα φανεί εάν θα επιτευχθεί κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πάντως, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει ακόμα να δίνει ευκαιρίες στον Βιγιαφάνιες που τον εκθέτει.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Τέλος, τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Χουάνκαρ στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Θα έπρεπε να απουσιάσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς και επιλέχθηκε ο αγώνας με τον Ατρόμητο.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER