Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός: «Θέλει χρήματα για τον Αϊτόρ»

Παναθηναϊκός: «Θέλει χρήματα για τον Αϊτόρ»

144

Θετικός στο να αφήσει τον Αϊτόρ να φύγει είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά επιθυμία του θα ήταν να πάρει και κάποια χρήματα. Όχι ότι είναι και ασήμαντο το να ξεφορτωθεί απλώς το συμβόλαιό του.

Στην Ισπανία επιμένουν για τον 25χρονο. Το όνομά του παίζει πολύ για τη Χιχόν. Ωστόσο, δημοσίευμα της «El Des Marque» το… τραβάει υποστηρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θέλει 1.500.000 ευρώ. Τέτοιο ποσό σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν οι «πράσινοι».

Το δημοσίευμα: «Η θέση του εξτρέμ είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Χιχόν. Στο σημείο εκείνο εμφανίζεται το όνομα του Αϊτόρ, ο οποίος θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι και η Χιχόν προσπαθεί εδώ και εβδομάδες να τον κάνει δικό της.

Ο Καταλανός εξτρέμ ξέρει τις προθέσεις του Παναθηναϊκού γι’ αυτόν, που είναι να τον δώσει με κάποια χρήματα αντάλλαγμα. Η επιθυμία του Αϊτόρ είναι να αποχωρήσει, που τις τελευταίες ώρες έχει αλλάξει το γραφείο που τον εκπροσωπεί υπογράφοντας με την Beiz Agency, η οποία έχει παίκτες όπως ο Λουίς Σουάρες.

Με την κίνηση αυτή ο Κανταλαπιέδρα σκοπεύει να πιέσει για να φύγει ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Μέχρι στιγμής η πρόθεση της ομάδας από την Αθήνα είναι να τον δώσει βάζοντας ένα ποσό στα ταμεία του. Τα χρήματα που ζητάει είναι κοντά στην αξία του, η οποία σύμφωνα με το transfermarkt, ορίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Η επιθυμία του Αϊτόρ είναι να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αυτό είναι και το… όπλο της Σπόρτινγκ. Ο Αϊτόρ θα μπορούσε να γυρίσει στην χώρα του πέρυσι, όταν απέρριψε την πρόταση από Σαραγόσα, καθώς περίμενε πρόταση από ομάδα της La Liga που δεν ήρθε ποτέ. Τώρα βρίσκεται στη λίστα και άλλων ομάδων, όπως της Μαγιόρκα».

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER