Ενίσχυση από την Κύπρο… Ο Παναθηναϊκός Β’ θα προχωρήσει σε ορισμένες μεταγραφές και ο Ευαγόρας Αντωνίου είναι μία εξ αυτών.

Στην Κύπρο θεωρούν δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αντωνίου. Πρόκειται για 18χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΛ. Υπήρξε διεθνής σε όλες τις ηλικίες και φαίνεται ότι φτιάχνει βαλίτσες για την Ελλάδα.

Από την ομάδα της Λεμεσού έμεινε ελεύθερος πριν από λίγους μήνες για να πάει στο εξωτερικό με υποτροφία. Επέλεξε να συνδυάσει αθλητισμό με σπουδές τον Ιανουάριο και έγινε μέλος των Roosevelt Lakers. Στο Σικάγο, όμως, έμεινε μόλις λίγους μήνες.

Αποφάσισε στη συνέχεια να επιστρέψει στην Κύπρο και έκανε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Έπαιξε προ ημερών και στο φιλικό των δύο ομάδων (ΑΕΛ – Ολυμπιακός). Ο Παναθηναϊκός, όμως, του έκανε πρόταση και ο νεαρός Κύπριος είναι πια έτοιμος να ντυθεί στα «πράσινα».

Κάποιες πληροφορίες στην Κύπρο υποστηρίζουν ότι ο νεαρός αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο για 3+2 χρόνια. Τέλος, αναμένεται να γίνουν κάποιες ακόμη κινήσεις τέτοιου στυλ αν και σε μεγάλο βαθμό τα κενά που υπάρχουν θα καλυφθούν με παίκτες που θα «κατέβουν» από την πρώτη ομάδα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER