Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από την παραμονή ο Παπαπέτρου

Παναθηναϊκός: Μια ανάσα από την παραμονή ο Παπαπέτρου

93

Πολύ κοντά στην παραμονή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ιωάννης Παπαπέτρου και σύντομα αναμένεται να υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο.

Όλα πάνε καλά και ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό. Κάποιες τελικές λεπτομέρειες απομένουν για να ρυθμιστεί το θέμα. Αλλά με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, δε χαλάει με τίποτα η συμφωνία.

Ασφαλώς θα πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για τους «πράσινους». Που θα έχουν τον αρχηγό τους κι έναν από τους καλύτερους παίκτες τους στο ΟΑΚΑ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες ο Παπαπέτρου θα δώσει την οριστική του απάντηση στον Παναθηναϊκό. Που θα είναι θετική… Και ο ίδιος βέβαια επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα, της οποίας είναι αρχηγός. Και παράλληλα κρίνει ότι οι όποιες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού δεν είναι τέτοιες που θα τον ανάγκαζαν να αποχωρήσει.

Απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες που σε πρώτη φάση δε δείχνουν ικανές να χαλάσουν την επικείμενη συμφωνία. Και κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός θωρακίζει το ρόστερ του με έναν από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες. Που αποτελεί μάλιστα σημαντικό κομμάτι ώστε να χτίσει έναν κορμό για το μέλλον.

Ενώ παράλληλα ο Παπαπέτρου μένει στην ομάδα όπου τον αγαπούν και τον θεωρούν υπερπολύτιμο προκειμένου να χτίσουν γύρω του ένα project για το μέλλον.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Γιατί είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξει και το μέλλον του. Και ο Παπαπέτρου είναι πολύ σημαντικό κομμάτι σε αυτό.

Όπως και ο Νίκος Χουγκάζ ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Παναθηναϊκού.

 

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER