Μέσα σε όλα όσα έχει στην επικαιρότητά του ο Παναθηναϊκός αυτό το χρονικό διάστημα, βρίσκεται και η υπόθεση με τον Μάρκο Δρακωτό. Τον ομογενή επιχειρηματία που δηλώνει έτοιμος να καταθέσει πρόταση αγοράς.

Ο Μάρκος Δρακωτός επέλεξε να μιλήσει στην ΕΡΤ και να εξηγήσει τι κινήσεις έχουν γίνει μέχρι τώρα και τι προτίθεται στο εξής να κάνει. Συνήθως σε τόσο μεγάλα deals οι εμπλεκόμενοι επιλέγουν να μη μιλήσουν. Ήταν, βέβαια, μετρημένος. Ούτε είπε πολλά ούτε έταξε. Επεσήμανε, όμως, πως πρόθεσή του είναι η εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Τα επόμενα βήματα εξαρτώνται αποκλειστικά από τον κ. Αλαφούζο κι από το ειλικρινές ενδιαφέρον του να πουλήσει. Τότε μόνο μπορούμε να αναλύσουμε τις προοπτικές εξαγοράς της ομάδας», είπε μεταξύ άλλων και προσέθεσε πως «οι συζητήσεις μας με τον κ. Αλαφούζο ήταν εξαιρετικά περιορισμένες. Μας δόθηκε η εντύπωση ότι ήθελε να πουλήσει. Τον προσεγγίσαμε, μας ζήτησε να του παρέχουμε πληροφορίες και το κάναμε. Κάθε φορά, όμως, που φτάναμε σε ένα σημείο, δεν υπήρχε αποτέλεσμα».

Το πιο πιθανό είναι ο Μάρκος Δρακωτός να βρει μπροστά του τοίχο στην προσπάθειά του να πάρει την ΠΑΕ. Ο λόγος είναι πως ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσιάζεται αρνητικός τη δεδομένη χρονική στιγμή στο να πουλήσει. Έχει βάλει τα τελευταία χρόνια πολλά χρήματα για να εκμηδενίσει σχεδόν το χρέος, ενώ έχει μπροστά του και την προοπτική γηπέδου. Εάν μέσα στα επόμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει το δικό του γήπεδο, θα κοστίζει πολύ περισσότερο και συνεπώς θα είναι πολύ μεγαλύτερο και το κέρδος του νυν μεγαλομετόχου στο ενδεχόμενο πώλησης.

Συν τοις άλλοις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πολύ σκεπτικοί για όλη αυτή την υπόθεση με τον Δρακωτό. Θεωρούν πως δεν είναι κάτι το αξιόλογο με τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχουν. Στο χέρι του ομογενή επιχειρηματία είναι να πείσει έμπρακτα πως ενδιαφέρεται κάνοντας τις κινήσεις που απαιτούνται και όχι δίνοντας συνεντεύξεις.

 

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER