Από Δευτέρα (28/6) στα βάσανα… Τότε θα κάνει ο Παναθηναϊκός την πρώτη του προπόνηση και σε αυτή τα νέα πρόσωπα θα είναι λίγα.

Εάν ψάχνει κανείς παίκτες, μόνο ένας θα είναι «νέος». Ο λόγος για τον Γιάννη Κώτσιρα, την πρώτη και μοναδική έως τώρα μεταγραφή που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός. Κοιτώντας κατά τα άλλα το ρόστερ του «τριφυλλιού» θα έλεγε κανείς πως δεν πέρασε ούτε μία μέρα.

Υπάρχουν ομάδες που στο χρονικό διάστημα που μας πέρασε από το τέλος του πρωταθλήματος, άλλαξαν αρκετά. Συμβόλαια έληξαν και δεν ανανεώθηκαν, άλλοι αποχώρησαν για διάφορους λόγους και αρκετοί αποκτήθηκαν. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Παναθηναϊκό. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές αυτό το καλοκαίρι τα συμβόλαια που εξέπνεαν ήταν ελάχιστα. Δεδομένου ότι τα περισσότερα ανανεώθηκαν, μόνο οι Μολό και Καραγιάννης από την πρώτη ομάδα έφυγαν και ο αντικαταστάτης του πρώτου έχει βρεθεί.

Γι’ αυτό και μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει το γεγονός πως για πρώτη φορά θα φορέσει τη φόρμα με το «τριφύλλι» στο στήθος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να τα πει δια ζώσης με τους παίκτες του και να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις με εκείνον και τους συνεργάτες του. Σε αυτό το επίπεδο οι αλλαγές είναι πολλές. Νέος προπονητής, νέο επιτελείο και μόνο οι Γιώργος Μουντάκης και Γιάννης Σταυρινός από τους παλιούς.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον μία μεταγραφή. Έχει τονιστεί όλες αυτές τις μέρες πως προτεραιότητα είναι να κλείσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού ώστε να μπορούν να βγουν και οι προπονήσεις. Επιπλέον προσπάθεια γίνεται και για τον αμυντικό χαφ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER