Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός: Το οξύμωρο με τον Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Το οξύμωρο με τον Γιοβάνοβιτς

165

Παναθηναϊκός και Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό. Ο Σέρβος τεχνικός έχει έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα και καθημερινά με τους συνεργάτες του δουλεύουν αρκετές ώρες. 

Συσκέψεις, ραντεβού με μέλη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μάνατζερ, τηλεφωνήματα, τσεκαρίσματα παικτών και πολλά ακόμη έχει το μενού. Ποιο είναι το οξύμωρο; Ότι παρατηρείται μία μεγάλη καθυστέρηση στην ανακοίνωση της πρόσληψής του.

Από μέρα σε μέρα πηγαίνει αυτό και μία ολόκληρη εβδομάδα πέρασε. Υπήρξε και μία φημολογία πως ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό, έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει.

Όταν επιτεύχθηκε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, υπήρξαν 1-2 σενάρια. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως τελικά τα είχαν βρει Παναθηναϊκός και Γιοβάνοβιτς για διετές συμβόλαιο. Ξαφνικά φαίνεται πως θα υπογράψει μονοετές ο 58χρονος. Να είναι όλο αυτό φυσιολογικό, δύσκολο! Ειδικά εάν επιβεβαιωθεί η τελευταία φήμη για το συμβόλαιο του ενός χρόνου. Όση προσπάθεια και εάν γίνει επικοινωνιακά για να εξηγηθεί η συγκεκριμένη απόφαση.

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER