Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός: Ύστατη προσπάθεια για Μήτογλου, αλλά…

Παναθηναϊκός: Ύστατη προσπάθεια για Μήτογλου, αλλά…

108

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έκανε την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να πείσει τον Ντίνο Μήτογλου να παραμείνει στην ομάδα. Όμως δεν είναι αισιόδοξα τα πράγματα.

Ο Ντίνος Μήτογλου έχει πρόταση από την Αρμάνι Μιλάνο και τουλάχιστον στο οικονομικό κομμάτι, δεν υπάρχει πλέον καμία διαφορά. Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του, την έφτασε στα επίπεδα των Ιταλών αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα. Ουσιαστικά αναμένεται η απάντηση του διεθνούς φόργουορντ, με τις πιθανότητες, όμως, να μην είναι υπέρ του Παναθηναϊκού.

Είναι προφανές ότι το μεγάλο θέμα του Μήτογλου δεν είναι τα χρήματα, αλλά η προοπτική. Κι όπως έχουμε αναφέρει αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Η Αρμάνι, για παράδειγμα, μπορεί να εγγυηθεί στον Έλληνα φόργουορντ ότι θα παρουσιάσει μια ομάδα η οποία θα παλέψει για το φάιναλ φορ. Ο Παναθηναϊκός όχι απλώς δε μπορεί να το κάνει αυτό, αλλά δε μπορεί να του εγγυηθεί τι θα υπάρχει του χρόνου. Μη ξεχνάμε ότι η ΚΑΕ είναι προς πώληση, ο ιδιοκτήτης δηλώνει απενεργοποιημένος και ουσιαστικά η εταιρεία λειτουργεί με αυτοδιαχείριση.

Η απάντηση που θα δώσει μέσα στο επόμενο 48ωρο, το αργότερο, ο Μήτογλου θα κλείσει οριστικά το κεφάλαιο. Παρά την προσπάθεια του Παναθηναϊκού που του προσφέρει περίπου 900.000 το χρόνο, τριετές συμβόλαιο και NBA out κάθε χρόνο, το Μιλάνο φαίνεται ο πιθανότερος προορισμός για τον Έλληνα άσο.

Κι αν οριστικοποιηθεί αυτό, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί εντελώς διαφορετικά στο χτίσιμο του ρόστερ του. Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα, η ομάδα έκανε ήδη τις πρώτες της ενέργειες για την απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ προκειμένου να προσθέσει στις τάξεις της ένα νεαρό παίκτη που έχει την προοπτική να γίνει… Μήτογλου στο μέλλον. Και είναι πλέον προφανές ότι τη θέση του τελευταίου θα την πάρει ξένος παίκτης.

Θα ακολουθήσει το θέμα Παπαπέτρου που επίσης δεν είναι εύκολο.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

 

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER