Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναιτωλικός: Γι’ αυτό τους είπε «όχι» ο Γιαννίκης!

Παναιτωλικός: Γι’ αυτό τους είπε «όχι» ο Γιαννίκης!

124

Παναιτωλικός: O Αργύρης Γιαννίκης ήταν η πρώτη επιλογή στο Αγρίνιο, αλλά δεν προχώρησε η περίπτωση του.

Ο Δέλλας δεν θα συνέχιζε στο Αγρίνιο και ο Παναιτωλικός ψάχνει προπονητή. Δεν είναι «φρέσκο». Πολύ πριν ολοκληρωθούν τα πλέι άουτ της Super League 1, τα «καναρίνια» είχαν βγει στη… γύρα για τον διάδοχο του «Κολοσσού».

Μεταξύ των πρώτων επιλογών, αν όχι η πρώτη για τους Αγρινιώτες, ο Αργύρης Γιαννίκης.H εκδήλωση του ενδιαφέροντος στον πρώην πλέον τεχνικό του car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έγινε μήνες πριν.

Όταν έγινε γνωστό το όνομα του Γιαννίκη, ο Ελληνογερμανός κόουτς είχε ήδη ρίξει «άκυρο» στους ανθρώπους του Παναιτωλικού. Ουσιαστικά λοιπόν, όταν διέρρευσαν τα ονόματα της λίστας, του Γιαννίκη είχε ήδη σβηστεί.

Ο πρώην προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου» αρνήθηκε τη συνεργασία για έναν και μόνο λόγο. Το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού αφορούσε τον ίδιο και μόνο τον ίδιο. Χωρίς συνεργάτες. Το υπόλοιπο τιμ θα ήταν «κουμπωτό» από τη διοίκηση.

Ο Γιαννίκης ευχαρίστησε μεν, αλλά όχι και πλέον στο Αγρίνιο κοιτάνε τους υπόλοιπους. Τα ονόματα γνωστά. Αναστασίου, Παντελίδης, Σκίμπε. Άλλος με περισσότερες πιθανότητες, άλλος με λιγότερες και κάποιος με… καθόλου!

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER