Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναιτωλικός: Το ξεκίνημα και η ατάκες του Αναστασίου

Παναιτωλικός: Το ξεκίνημα και η ατάκες του Αναστασίου

132

Ξεκίνημα για τη νέα σεζόν έκανε ο Παναιτωλικός την Πέμπτη (1/7). Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου πραγματοποιήθηκε με αναμενόμενες απουσίες.

Προς το παρόν ο Παναιτωλικός έχει ολοκληρώσει τρεις μεταγραφές. Λούι, Χουχούμης και Ροντρίγκες έδωσαν κανονικά το παρών. Ο Τσίμπολα αναμένεται την Παρασκευή (2/7) στην Ελλάδα και ο Φερνάντες από βδομάδα. Άδεια έχει για κάποιες μέρες ακόμα ο Ντίας, ενώ ο Μεντόσα απουσίαζε δικαιολογημένα. Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης, Μανθάτης και Μεντίνα δεν υπολογίζονται, ενώ πιθανότατα αυτό θα ισχύσει και για τον Αζάντι.

Από εκεί και πέρα, μιλώντας στην κάμερα του Αχελώου TV ο Γιάννης Αναστασίου είπε μεταξύ άλλων: «Το σημαντικό είναι να κοιτάμε μπροστά και να μπορεί η ομάδα να είναι σε ένα υψηλό και καλό επίπεδο. Στόχος είναι να γίνουμε ομάδα. Κάθε παίκτης εδώ θα έχει τις ευκαιρίες του αλλά καθρέπτης θα είναι το γήπεδο».

«Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε καλά πράγματα για την ομάδα και τον κόσμο» είπε ο Γιώργος Λιάβας, ενώ ο Αλέξανδρος Μαλής προσέθεσε πως «ο Παναιτωλικός πρέπει να στηρίζεται στα δικά του παιδιά γιατί όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Το δείξαμε και τις δύο προηγούμενες χρονιές. Πρέπει να στηριχτούν πάνω μας».

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER