Αποστολή Πάτρα- Τόλης Λελεκίδης

Τρεις αθλητές κράτησαν τους τίτλους τους και τη φετινή χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε 400μ. εμπόδια ανδρών, γυναικών και δίσκο ανδρών.

Η Δήμητρα Γναφάκη, ο Κώστας Νάκος και ο Ιάσονας Θανόπουλος επανέλαβαν τις νίκες τους που είχαν και στην περσινή διοργάνωση. Και αν για την Γναφάκη στα 400μ. εμπόδια και τον Θανόπουλο στο δίσκο ήρθαν εύκολα, για τον Νάκο κρίθηκε στο νήμα. Σε μια πολύ καλή κούρσα με πείσμα στο τέλος ο αθλητής του ΓΣ Τρικάλων πήρε την πρώτη θέση που κρίθηκε στο φώτο φίνις από τον Δημήτρη Λεβαντίνο. Ο Νάκος έκανε 51.836 και ο Λεβαντίνος 51.840, όπου μάλιστα, ο αθλητής του ΓΣ Κερατσινίου έκανε μια βουτιά στο τέλος, αλλά δεν άλλαξε την πρώτη θέση. Τρίτος ήταν ο Πέτρος Κυριακίδης με 52.89.

Στα 400μ. εμπόδια η Δήμητρα Γναφάκη επικράτησε εύκολα σε 58.63. Ακολούθησαν η Ελπίδα Τόκα με 60.57 και η Άννα Δημητριάδου με 60.77.

Στη δισκοβολία ο Ιάσονας Θανόπουλος χρειάστηκε μια βολή στα 55,72μ. για να επικρατήσει και να ακολουθήσουν δύο σφαιροβόλοι στο βάθρο. Δεύτερος ήταν ο νικητής το Σάββατο στη σφαίρα, Κυριάκος Ζώτος με 53,47μ. και τρίτος ο Αναστάσιος Λατιφλάρι με 51,80μ., που στη σφαίρα ήταν τρίτος.

Στα 200μ. ο νεαρός Γιάννης Καριοφύλλης έκανε την έκπληξη και κέρδισε τον Πάνο Τριβυζά.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER