ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος και ο Νίκος Σαββίδης, ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν.

Οι γιοι του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος και Νίκος, ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν για την Ελλάδα προκειμένου να βρεθούν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ ώστε να παρακολουθήσουν τον τελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Το γεγονός είχε κάνει γνωστό ο Γιώργος Σαββίδης μέσω των Social Media απαντώντας σε σχόλιο ενός φίλου του Δικεφάλου και λέγοντας ότι θα είναι εκεί κανονικά.

Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν και η επιστροφή του στην Ελλάδα αύριο (22/5) είναι πιθανό να μην επιτευχθεί. Κι αυτό, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης και των πρωτόκολλων των ταξιδιών που δεν τους επιτρέπουν το ταξίδι.

Ωστόσο, θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια ώστε να βρεθούν τελικά δίπλα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας στη… μάχη που θα δώσουν.

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης φρόντισε να δείξει πως είναι στο πλευρό των παικτών της ομάδας, τους οποίους «ντόπαρε» ψυχολογικά μέσω τηλεδιάσκεψης που είχε, ζητώντας το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου και σύντομα θα είμαι εκεί, μαζί σας. Εύχομαι να με περιμένει ο Βιεϊρίνια με το Κύπελλο! Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και οι τίτλοι πρέπει να αυξάνονται κάθε χρόνο. Δώστε τα όλα, χωρίς άγχος, αλλά με πίστη. Όλοι μας το θέλουμε, εσείς μπορείτε να το κατακτήσετε!», είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άντρας των «ασπρόμαυρων».

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER