Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ: «Αποχαιρέτησε» τον Βασίλη Λάκογλου

ΠΑΟΚ: «Αποχαιρέτησε» τον Βασίλη Λάκογλου

103

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με μία ανακοίνωση της, αποχαιρέτησε τον Βασίλη Λάκογλου, που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό, πως… έφυγε ο Βασίλης Λάκογλου και του είπε το τελευταίο «αντίο». Ο εκλιπόντας συνέδεσε την ζωή του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αφού ήταν φυσιοθεραπευτής-μασέρ της ομάδας ποδοσφαίρου, ενώ στην συνέχεια συνέχισε με την ίδια ιδιότητα και στην τμήμα της καλαθοσφαίρισης.

Έτσι αποτέλεσε… κομμάτι, των επιτυχιών σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ όλα εκείνα τα χρόνια.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για το θάνατο του Βασίλη Λάκογλου, που έφυγε σήμερα από ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη στις 19 Νοεμβρίου 1953 και απόφοιτος της σχολής φυσιοθεραπείας, ο Βασίλης Λάκογλου συνέδεσε ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής του με τον ΠΑΟΚ, καθώς συνεργάστηκε τόσο με την ομάδα ποδοσφαίρου, όσο και με την ομάδα μπάσκετ.

Ήταν μέλος (φυσιοθεραπευτής-μασέρ) της ομάδας ποδοσφαίρου του Δικέφαλου που το 1985 κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και στη συνέχεια με την ίδια ιδιότητα, μέλος της ομάδας μπάσκετ των «Ασπρόμαυρων» σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της δεκαετίας του ’90. Με τον ΠΑΟΚ συνεργάστηκε μέχρι το 2004.

Καλό ταξίδι Βασίλη…».

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER