ΠΑΟΚ:  Για τον κόσμο πρέπει να παλέψουν οι «ασπρόμαυροι» μετά την ήττα από το Περιστέρι στη Πυλαία σύμφωνα με τον Γιώργο Καμπερίδη ενόψει Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ

Αναλυτικά όπως αναφέρει στο blog του ΕΣΑΚΕ: 

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για μας. Όπως είναι πάντα μετά από μία ήττα και πολύ περισσότερο όταν έρχεται με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Και δεν ήταν η πρώτη φορά για μας φέτος.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή όμως, από το να το ξεπεράσουμε και προς αυτή την κατεύθυνση δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη που κάναμε στο παιχνίδι με το Περιστέρι. Ειδικά τώρα που έχουμε απέναντί μας μία πολύ ισχυρή ομάδα, που προέρχεται και από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα και θα προσπαθήσει να συσπειρωθεί και να αντιδράσει.

 

Το ξέρουμε και το περιμένουμε. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο ξεκίνημα μίας πολύ απαιτητικής τριάδας αγώνων.

Πρέπει όμως να αντιδράσουμε και εμείς. Να ξεπεράσουμε το τελευταίο κακό αποτέλεσμα, που μας στεναχώρησε πολύ και γιατί ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο δεν έφυγε με τα συναισθήματα που ήθελε και περίμενε.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι εδώ και μας στηρίζει κι εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας, να είμαστε σοβαροί, έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις κάθε αγώνα και στην αγάπη του κόσμου».ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER