Τα μεταγραφικά ζητήματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στις τάξεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να ανεβάσει τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ μετά την παρουσίαση του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν στρέψει την προσοχή τους στη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο Δικέφαλος έχοντας «χρυσώσει» τον Ρουμάνο τεχνικό με ένα τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα συμβόλαιο, αυτόματα ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων και στις μεταγραφές.

Στην Τούμπα ετοιμάζονται για δυναμικές κινήσεις, που θα ισχυροποιήσουν το «ασπρόμαυρο» ρόστερ και θα το κάνουν αυτόματα άμεσο διεκδικητή του πρωταθλήματος και θα δημιουργήσουν την προοπτική για μία μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία στο Conference League.

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, που έχουν θέσει ως προτεραιότητα στη Μικράς Ασίας, αυτές αφορούν τέσσερις θέσεις.

Όπως διαβάσατε χθες, ο Λουτσέσκου θέλει να φέρει μεγάλο χαφ στην Τούμπα! Έναν ποδοσφαιριστή, που θα τοποθετηθεί δίπλα στον Στέφαν Σβαμπ και θα ανεβάσει την ποιότητα και θα προσδώσει άλλη δυναμική στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Πέρα από τον παίκτη στο κέντρο, ο ΠΑΟΚ έχει σαν προτεραιότητα στη μεταγραφική περίοδο την απόκτηση ακόμα τριών ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για έναν δεξιό μπακ, για έναν εξτρέμ και για έναν σέντερ φορ.

Αυτές τις κινήσεις «τρέχουν» ήδη οι άνθρωποι του Δικεφάλου, οι οποίοι σκιαγραφούν την αγορά και ζυγίζουν όλα τα δεδομένα προτού «χτυπήσουν» μεταγραφικά.

Πολλά επίσης θα εξαρτηθούν από τους ποδοσφαιριστές, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της ομάδας, είτε αυτό αφορά παίκτες, που βρίσκονται στο τέλος του συμβολαίου τους είτε άλλους για τους οποίους ενδεχομένως να έρθει κάποια πρόταση.

Σε κάθε περίπτωση, οι θέσεις του χαφ, του δεξιού μπακ, του εξτρέμ και του φορ αποτελούν προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ στη μεταγραφική περίοδο και αναμένεται να ενισχυθεί σε αυτές με φόντο την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER