Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Φάμπρι Κάστρο. Μετά από μία τριετία εκεί και παρόλο που είχε συμβόλαιο, το έλυσε και αποχώρησε.

Το «αντίο» του Κάστρο, που μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται να καταλήγει στον Απόλλωνα Σμύρνης: «Σήμερα είναι η ώρα να πούμε «αντίο», όχι γιατί το ήθελα, αλλά γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή.

Υπάρχουν καταστάσεις και αποφάσεις που δεν είναι στα χέρια μας και τις οποίες απλά πρέπει να αποδεχτούμε και να συνεχίσουμε γιατί η ζωή συνεχίζεται…

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, την οικογένειά του και τον σύλλογο που μου έδωσαν την ευκαιρία να υπερασπιστώ αυτή τη φανέλα κατά τη διάρκεια αυτών των 3 ετών, γεγονός που μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω έναν τόσο υπέροχο κόσμο όπως αυτόν του ΠΑΣ Γιάννινα. Σε κανένα άλλο μέρος δεν είχα νιώσει τόσο άνετα, όσο στα Ιωάννινα, με τους υπέροχους ανθρώπους τους. Η πόλη είναι ασύγκριτη, σε σημείο που νιώθω σαν ένας από εσάς.

Πάνω από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη, τον σεβασμό και την υποστήριξη που μου έδειξαν όλοι οι οπαδοί σε αυτό το διάστημα. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Θεωρώ τον εαυτό μου προνομιούχο άνθρωπο, θα τους κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου και μια μέρα θα επιστρέψω είτε ως παίκτης είτε ως ένας από εσάς στην πόλη.

Θα πάρω ως το μεγαλύτερο δώρο από μια πόλη τόσο ξεχωριστή, την κόρη μου (σ.σ. γεννήθηκε στα Ιωάννινα πριν μερικούς μήνες).

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Φεύγω περήφανος και ήρεμος για τη δουλειά που έκανα. Πάντα έδινα τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο, έδινα τα πάντα και προσπαθούσα να βοηθώ όσο περισσότερο μπορούσα, ώστε η ομάδα μας να μεγαλώσει και να γίνεται όλο και καλύτερη.

Πέσαμε κάτω μαζί και σηκωθήκαμε μαζί. Αυτά είναι Γιάννινα, αυτό έμαθα από εσάς παιδιά!

Θα κρατήσω τα καλύτερα από εσάς και ελπίζω να κρατήσετε τα καλύτερα από εμένα.

Απλά ευχαριστώ και θα τα πούμε σύντομα!

Ο Θεός να σε ευλογεί».ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER