Το δίδυμο των Μιλιντσεάνου και Περέα που ρόλαρε και η ανάγκη του ΠΑΣ Γιάννινα να συνεχίσουν έτσι

Κόντρα στον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Γιάννινα για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν πέτυχε περισσότερα γκολ του ενός. Ξεμπλόκαρε επιθετικά κόντρα στη χειρότερη άμυνα της Super League 1.

Το κλειδί ήταν το δίδυμο των Περέα και Μιλιντσεάνου. Ο πρώτος για τον φετινό ΠΑΣ Γιάννινα είναι κομβικός. Πρόκειται για τον μοναδικό ίσως παίκτη από τους έντεκα που επιλέγει ο Ηρακλής Μεταξάς που έχει την προσωπική ενέργεια. Μπορεί κάποιες φορές να τα κάνει κάπως άτσαλα και να λαθεύει στην τελική επιλογή, αλλά έχει την ταχύτητα, τον τσαμπουκά και τη διάθεση να το πάρει πάνω του.

Ο δεύτερος είναι ο μόνος κλασικός φορ που υπάρχει ελλείψει Πέδρο Κόντε. Ο Μολδαβός μπορεί το καλοκαίρι να ήταν πίσω στην ιεραρχία, αλλά αν μη τι άλλο είναι ξεκάθαρο πως μπορεί να προσφέρει. Το θέμα ήταν η μεταξύ τους χημεία, αφού δεν είχαν παίξει μαζί σε αρκετά ματς. Εάν βρεθεί αυτό, ο ΠΑΣ Γιάννινα έως τον Ιανουάριο ίσως καμουφλάρει κάπως το πρόβλημα που έχει επιθετικά. Στη συνέχεια θα γίνει πιθανότατα και μεταγραφή εκεί.

Το επόμενο βήμα θα είναι να βρεθεί και το ταιριαστό δίδυμο στα εξτρέμ. Η επιλογή να στηριχτεί μέχρι τέλους ο Σνάιντερ, δείχνει ακατανόητη. Λύσεις υπάρχουν και το θέμα είναι να πάρουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν και οι υπόλοιποι.

Κορίνθιας – Μπόκα Τζούνιορς με σούπερ αποδόσεις και νέα προσφορά* στο Power June!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER