Ο Valtteri Bottas πίστευε ότι ο Sergio Perez μπορεί και να τον περνούσε στα τελικά στάδια του Grand Prix της Στυρίας καθώς ο Φινλανδός επέστρεψε στο βάθρο για πρώτη φορά σε τέσσερις αγώνες.

Σε μια στρατηγική μιας στάσης, ο Φινλανδός αντιμετώπισε μια πρόκληση στον τελευταίο γύρο του αγώνα από τον Perez στο Red Bull Ring, αφού ο Μεξικανός μπήκε στα pit για δεύτερη φορά.

Με φρέσκα μεσαία ελαστικά, ο οδηγός της Red Bull έκλεισε γρήγορα την διαφορά από τον Bottas, αλλά τελικά τερμάτισε μόλις μισό δευτερόλεπτο πίσω του.

“Νομίζω ότι από εκεί όπου ξεκίνησα ήταν το μέγιστο σήμερα και είναι καλό”, δήλωσε ο Bottas, ο οποίος είχε παραταχθεί στην 5η θέση στο grid μετά την ποινή τριών θέσεων για το τετ α κε του στο pit lane κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών της Παρασκευής.

“Λίγος περιορισμός των ζημιών και το καλό είναι ότι θα τα κάνουμε όλα αυτά ξανά την επόμενη εβδομάδα.”

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

“Ήταν πολύ στενά στο τέλος και δεν υπήρχε πολύ περιθώριο. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο πράγμα που μπορούσαν να δοκιμάσουν και σχεδόν λειτούργησε, αλλά χαίρομαι που μπορέσαμε να τους κρατήσουμε πίσω.”

“Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ήμουν στο βάθρο, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.”

Παρόλο που τερμάτισε πάνω από 45 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή του αγώνα, Max Verstappen, ο Φινλανδός είναι σίγουρος για τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας, ο οποίος επίσης θα πραγματοποιηθεί στο Red Bull Ring, δεδομένου ότι ο ρυθμός του στις αρχές του Σαββατοκύριακου έδωσε κάποια παρηγοριά.

Κοιτώντας μπροστά, είπε απλώς: “Χωρίς ποινές, καλές κατατακτήριες και μετά πάμε.”ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER