Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε για την πρόκριση του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην γκάφα της ΕΡΤ.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και προκρίθηκε με την καλύτερη επίδοση στον τελικό των κρίκων, που θα γίνει στις 2 Αυγούστου, στις 11 το πρωί.

Αρχικά ο «άρχοντας των κρίκων» αναφέρθηκε στην προσπάθειά του στον προκριματικό:«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους».

Για τον τελικό: «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε».

Για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ο αγώνας σε ζωντανή μετάδοση απ’ την ΕΡΤ:«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο».

Εικόνα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER