Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρίγιοβιτς: Η περίεργη κρυφή απαίτηση του που χάλασε τη μεταγραφή!

Πρίγιοβιτς: Η περίεργη κρυφή απαίτηση του που χάλασε τη μεταγραφή!

102

Μια περίεργη κρυφή απαίτηση φαίνεται πως βάζει φρένο στη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα!

Πρίγιοβιτς: Τις προηγούμενες ημέρες τα Σέρβικα ΜΜΕ μιλούσαν για οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τον Ερυθρό Αστέρα, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ να τα είχε βρει σε όλα προκειμένου να υπογράψει ένα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας που θα του απέφερε συνολικά 2.400.000  εκατομμύρια ευρώ.

Την επιστροφή όμως του Πρίγιοβιτς στην Σερβία φαίνεται πως φρέναρε μια περίεργη κρυφή απαίτηση του 31χρονου και οι διαπραγματεύσεις πολλών ημερών οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει το Mozzartsport.com, o Πρίγιοβιτς εμφάνισε στο τέλος των διαπραγματεύσεων, άλλες απαιτήσεις, όχι μόνο οικονομικής φύσης, τις οποίες οι ηγέτες της Σέρβικης ομάδας δεν ήθελαν και δεν μπορούσαν να ικανοποιήσουν.

Απαιτήσεις οι οποίες μάλιστα δεν μπορούσαν να αποτυπωθούν επίσημα σε ένα πιθανό συμβόλαιο όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι συμπατριώτες του.

Την ίδια στιγμή οι Σέρβοι επιλέγουν να μην δώσουν περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το εν λόγω αίτημα του Πρίγιοβιτς που ανάγκασε τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα να αποχωρήσουν από τις διαπραγματεύσεις, με τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες πιθανότητες!

Με αυτόν τον τρόπο μια μεταγραφή που περιμέναν με μεγάλη αγωνία στο Βελιγράδι φαίνεται πως οδηγείται σε ναυάγιο, με τον Ερυθρό Αστέρα να στρέφει πλέον το βλέμμα του σε άλλες λύσεις για τη θέση του επιθετικού.

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER