Με σκληρή ανακοίνωση σε βάρος των διαιτητών Μάνου και Καρακατσούνη απάντησε η ΚΑΕ Προμηθέας σε όσα διαδραματίστηκαν το Σάββατο (29/5) στο Λαύριο.

Ο Προμηθέας κατηγορεί ανοιχτά τους δύο διαιτητές για εμπάθεια απέναντι στην ομάδα.  Και στέκονται στην απάντηση που έδωσαν οι δύο διαιτητές για την επίμαχη φάση στο φύλλο αγώνα όπου έριξαν όλη την ευθύνη στα μέλη της γραμματείας.

«Χθες οι κύριοι Μάνος και Καρακατσούνης ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Είναι δεδομένη η «εκτίμηση» που έχουν για την ομάδα μας και φροντίζουν να το δείχνουν κάθε φορά που μας διαιτητεύουν.

Παρόλα αυτά η ομάδα μας που βλέπει και γνωρίζει τι γίνεται όλο αυτό το διάστημα δεν αντιδρούσε. Για το καλό του αθλήματος έκανε υπομονή.

Όμως, χθες ο κ. Μάνος και ο κ. Καρακατσούνης ήταν «απολαυστικοί». Το ξέραμε ήδη πριν ξεκινήσει ο αγώνας το τι θα επακολουθούσε (από τη στιγμή που όρισε αυτούς τους δύο η ανεξάρτητη ΚΕΔ).

Αλλά αυτό που έκαναν ξεπέρασε κάθε φαντασία μας. Και στο τέλος ήταν τέτοια η σπουδή τους να «τελειώσουν τη δουλειά» που θολωμένοι έκαναν το μοιραίο λάθος. Και τώρα ρίχνουν το φταίξιμο στη γραμματεία.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Παραδέχονται εγγράφως το εξόφθαλμο λάθος τους που αλλοίωσε το αποτελέσμα του αγώνα αλλά ρίχνουν την ευθύνη στη γραμματεία.

Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να βγάλουμε ως ΚΑΕ αυτή την ανακοίνωση αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της».

 

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER