Η Χρυσή Σμυρίδου και η Βελγίδα συμπαίκτριά της Anastasia Huijsegoms, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό του Mostar Open 14&U στη Βοσνία.

Στον τελικό της χωμάτινης διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, η Σμυρίδου και η Huijsegoms κέρδισαν τις Γερμανίδες Lavinia Maria Nitzsche και Onalee Wagner με 4-6, 6-1, 10-4.

Αυτό ήταν και το μόνο σετ που έχασαν οι δυο παίκτριες, οι οποίες αγωνίστηκαν απευθείας στα προημιτελικά, καθώς προκρίθηκαν με bye ως Νο.2 στο ταμπλό. Στα προημιτελικά κέρδισαν τις Hana Djedovic και Natalie Moskova με 6-2, 6-2, ενώ στα ημιτελικά απέκλεισαν τις Βόσνιες Lana Petkovic και Nejla Selimanovic, No.4 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος για την Ελληνίδα αθλήτρια, που είχε παίξει σε άλλους δυο τελικούς στα διπλά σε διοργανώσεις της Tennis Europe, στο 12άρι της Πτολεμαΐδας το 2019 και το 14άρι των Σκοπίων το 2020.

Στο μονό της διοργάνωσης του Mostar, η Σμυρίδου δεν είχε την ίδια τύχη, καθώς ηττήθηκε στα τρια σετ από τη Σέρβα Anastasija Colovic στον 1ο γύρο, με 1-6, 6-4, 6-0.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER