Αρχική ΤΕΝΙΣ Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και κέρδισα»

Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και κέρδισα»

104

Η Μαρία Σάκκαρη έγραψε ιστορία και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που φτάνει στους «8» Grand Slam. Μετά τη νίκη της επί της Κένιν, στις δηλώσεις της δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της.

Μετά τη νίκη επί της Σοφία Κένιν, η Μαρία Σάκκαρη είπε: «Έχω μείνει άφωνη. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά. Αγαπώ το Παρίσι. Περνάω υπέροχα. Δε θέλω να φύγω. Θα δοκιμάσω να μείνω μέχρι το τέλος.

Απολαμβάνω το παιχνίδι μου και τις στιγμές που είμαι στο γήπεδο. Το προχθεσινό ματς μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Το είδατε και σήμερα. Σήμερα ήμουν έτοιμη για μία μάχη. Ήρθα, έπαιξα και κέρδισα».

Στη συνέχεια είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Νομίζω ότι θα ακουστεί λίγο περίεργο, έπαιξα καλά αλλά όχι το καλύτερο τένις που θα μπορούσα. Το σημαντικό είναι ότι βρήκα τρόπο να κλείσω το ματς παρά το άγχος. Είμαι πολύ χαρούμενη.

Είναι μία καλή στιγμή και για μένα. Έχω πολύ καλά παραδείγματα από τους Έλληνες τενίστες. Δε θέλω να βάζω πίεση στον εαυτό μου. Την Ελλάδα την αγαπώ. Είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος που παίζω τένις μετά την οικογένειά μου. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες, είναι σημαντική η υποστήριξή τους».

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER