Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΔΠ Φθιώτιδας – Σπυρόπουλος: Παρέμεινε πρόεδρος για πέμπτη τριετία!

ΣΔΠ Φθιώτιδας – Σπυρόπουλος: Παρέμεινε πρόεδρος για πέμπτη τριετία!

121

ΣΔΠ Φθιώτιδας – Σπυρόπουλος: Για 5η συνεχόμενη 3ετία παίρνει αυτό που του αναλογεί και παραμένει στον προεδρικό θώκο του Συνδέσμου διαιτητών.

ΣΔΠ Φθιώτιδας: Δεν είναι τυχαίο. Ο Γιάννης Σπυρόπουλος είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύονται οι διαιτητές της Φθιώτιδας και γενικά αποδέχεται η διαιτητική και ποδοσφαιρική κοινότητα του Νομού.

Έχει δώσει μέχρι σήμερα τα διαπιστευτήριά του και μαζί με τους συνεργάτες του στο ΔΣ, βρίσκονται πάντα στο πλευρό και στα δύσκολα των διαιτητών της Φθιώτιδας.

Για την επανεκλογή του αυτή και ερωτηθείς σχετικά είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου, που μου δίνουν την ευκαιρία για 5η συνεχόμενη 3ετία να τους εκπροσωπώ, στα δύσκολα αλλά και στα εύκολα.

Η διαιτησία είναι ένας περίεργος χώρος και ιδιόρρυθμος. Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και κυρίως θα πρέπει να λες λίγα. Δεν είμαι υπέρμαχος του πολλά λόγια είναι φτώχεια , αλλά ειδικά στη διαιτησία, ισχύει.

Θέλει κότσια και θέλει ανθρώπους που να την αγαπούν, για να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις σε ένα άθλημα, που είναι αγαπητό σε όλους, αλλά πολύ σκληρό.

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το πλάνο που ήδη έχουμε σχεδιάσει και μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των μελών μας, να τους δώσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να μπορούν από τη δική τους μεριά, να κάνουν τα λιγότερα λάθη και να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο δίκαιοι γίνεται!

Ως Σύνδεσμος είμαστε ικανοποιημένοι από την εν γένει εικόνα και απόδοση των διαιτητών – μελών μας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα σταματήσουμε κάθε τι που ως στόχο θα έχει τη συνεχή του βελτίωση. Αντίθετα μας οπλίζει, ώστε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.

Οι σχέσεις μας με την ΕΠΣ Φθιώτιδας είναι άριστες και εννοείται πως θα επιδιώξουμε να τις διατηρήσουμε. Η Σχολή που μόλις πρόσφατα έληξε, με 14 διαιτητές, μας κάνει χαρούμενους, διότι μια νέα φουρνιά διαιτητών, θα μπει στους αγωνιστικούς χώρους και θα προσπαθήσει με τον τρόπο της, να μας εκπροσωπήσει επάξια».

Μόλις πριν λίγες ώρες έληξε το πρώτο μετεκλογικό συμβούλιο, με θέμα την συγκρότηση των εκλεγμένων σε σώμα.

Πέραν του Γιάννη Σπυρόπουλου, που παραμένει στη θέση του προέδρου τις υπόλοιπες θέσεις πήραν: Α’ Αντιπρόεδρος: Παπακωνσταντίνου Νικόλαος, Β’ Αντιπρόεδρος : Λάζος Θεόδωρος, Γενικός Γραμματέας: Ντζάθας Χαρίλαος, Ταμίας: Παπαμίχος Γεώργιος, Ειδικός Γραμματέας: Μπλούνας Ιωάννης, ‘Εφορος: Κατσόγιαννος Μάριος. Μέλη: Ξαρχάς Νικόλαος, Κουρεμάδας Κωνσταντίνος.

 

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER