Αρχική ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ ΣΕΓΑΣ: Τεράστια δικαίωση για Σεβαστή, Παναγόπουλο! – Καταδικάστηκε ο Κουτσούκος, «εξαϋλώθηκε» η...

ΣΕΓΑΣ: Τεράστια δικαίωση για Σεβαστή, Παναγόπουλο! – Καταδικάστηκε ο Κουτσούκος, «εξαϋλώθηκε» η συκοφαντία!

171

ΣΕΓΑΣ: Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η θεωρία συνομωσίας του Αναστάσιου Κουτσούκου! Δικαίωση για Σεβαστή, Παναγόπουλο!

ΣΕΓΑΣ: Αποτελεί μια νίκη, αποτελεί δικαίωση, αποτελεί ασφαλώς και μια ανακούφιση. Για όλους. Για τον εκλιπόντα Βασίλη Σεβαστή και τους οικείους του. Και φυσικά για τον Κώστα Παναγόπουλο. Ο Αναστάσιος Κουτσούκους καταδικάστηκε για συκοφαντία.

Χρόνια τώρα προσπαθούσε να πλήξει την εικόνα και τα πεπραγμένα του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου και του γενικού γραμματέα, Βασίλη Σεβαστή. Ο λόγος για τον Αναστάσιο Κουτσούκου, ο οποίος τους κατηγορούσε για κακοδιαχείριση της ομοσπονδίας του στίβου και σπατάλη δημοσίου χρήματος. Τα 2015 οι δύο άνδρες αποφάσισαν να προσφύγουν στις νομικές αρχές.

Η υπόθεση ήταν στο Εφετείο και ο Αναστάσιος Κουτσούκος είχε καταδικαστεί και σε πρώτο βαθμό. Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση αφορούσε στην τέλεση των αδικημάτων της ψευδούς καταμήνυσης κατά συρροήν και της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του πρώην προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου και πρώην γενικού γραμματέα, Βασίλη Σεβαστή.

Τελικής η απόφαση του εφετείου ήταν φυλάκιση δύο ετών και επτά μηνών με αναστολή και χωρίς ελαφρυντικά. Ασφαλώς και αυτή η εξέλιξη αποτελεί μια τεράστια δικαίωση για την ομοσπονδία, δεδομένο του ότι επί σειρά ετών ο κ. Κουτσούκος συκοφαντούσε ανυπόστατα και με δόλο την ομοσπονδία με σκοπό να πλήξει τόσο το ίδιο το οικοδόμημα, όσο και τους Κώστα Παναγόπουλο και Βασίλη Σεβαστή.

 

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER