Ο Χρήστος Σερέλης μετά την ήττα από τον Προμηθέα αναφέρθηκε στην τελευταία φάση του και τόνισε ότι ένα σφύριγμα που δεν δόθηκε έκρινε την αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης στην κάμερα της ΕΡΤ: «Αρχικώς, να πω πως ήταν ένα σφύριγμα που δεν… σφυρίχτηκε και έκρινε την αναμέτρηση. Εγώ θεωρώ πως έγινε ένα λάθος από τους διαιτητές, όχι για το φάουλ που δώσανε (σ.σ. αντιαθλητικό του Ντιαλό στον Κλαβέλ) αλλά στη φάση του Κάρτερ. Ένα μη σφύριγμα έκρινε την αναμέτρηση. Όχι ένα σφύριγμα.

Σε κάθε περίπτωση, είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και για τους παίκτες. Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε στα ημιτελικά. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι, ήλθαμε εδώ και παίξαμε πάρα πολύ δυνατά, το πιστέψαμε, προσπαθήσαμε και βγάλαμε ψυχή.

Μέσα στα λάθη που κάναμε, προφανώς πήγε να χαθεί το παιχνίδι, το γυρίσαμε. Δεν υπάρχει στεναχώρια με την έννοια της ήττας. Δεν τα παρατάμε. Νομίζω μας αξίζει σίγουρα ένα παιχνίδι στη σειρά να το κερδίσουμε. Δεν έχω ξαναδεί τη φάση, θεωρώ πως η τελευταία φάση είναι 100% φάουλ στον Κάρτερ.

Νομίζω πως είναι φάουλ. Τον σπρώχνει ένας παίκτης του Προμηθέα. Μετά το φάουλ από τη μεριά μας είναι χαζό, είναι θέμα απειρίας, δεν συζητάω για αυτό. Αλλά για το προηγούμενο».

 

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!

 

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER