Ο Παπ Αμπού Σισέ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στην Σεντ Ετιέν με τον Κλοντ Πιέλ να προανήγγειλε πως θα γίνει προσπάθεια παραμονής.

Η Σεντ Ετιέν θέλει να κρατήσει τον Σισέ. Κάτι που είναι δύσκολο, με τον Κλοντ Πιέλ, πάντως, να το αφήνει ανοικτό, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα γίνει προσπάθεια.

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Σενεγαλέζο στόπερ με 6μηνο δανεισμό. Παράλληλα μπήκε οψιόν αγοράς στα 13 εκατ. ευρώ. Ποσό που από την αρχή δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει η γαλλική ομάδα.

Ο 25χρονος στόπερ πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ήταν από τους πρωταγωνιστές στην καλή πορεία, των τελευταίων μηνών. Με την οποία η Σεντ Ετιέν απέφυγε τις περιπέτειες για την παραμονή της.

Με αυτή την εικόνα του είναι δεδομένο πως οι «στεφανουά» θα το ψάξουν για να τον κρατήσουν. Όχι με ελεύθερη μεταγραφή, αλλά με έναν νέο δανεισμό.

Αυτή την προσπάθεια προανήγγειλε ο Πιέλ, σε συνέντευξη του στην Γαλλία. Ο τεχνικός της Σεντ Ετιέν ρωτήθηκε για αρκετούς παίκτες. Για το αν θα μείνουν ή θα φύγουν.

Και στην ερώτηση για το θέμα του Σισέ, για το αν θα μείνει απάντησε: «Δεν ξέρω την θέση του παίκτη και του κλαμπ που ανήκει. Θα το δούμε σε δεύτερη φάση».

Μια απάντηση που φανερώνει και την επιθυμία του να τον κρατήσει. Με την μορφή ενός νέου δανεισμού.

Ο Ολυμπιακός, από την μεριά του, περιμένει προτάσεις για πώληση, αναφορικά με τον Σισέ. Κάτι που είναι και προτεραιότητα. Γιατί βρίσκεται στο 25 έτος της ηλικίας του. Και πλέον δεν είναι ένα ταλέντο, που μπορεί να πιάσει πολλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Έτσι το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την περίπτωση του Σισέ. Μπορεί να γυρίσει στην ομάδα,. Να πάρει μέρος στην προετοιμασία, αλλά παραμένει ένας παίκτης στον οποίο έχει μπει πωλητήριο.

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER