Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Σλούκας: «Πήρα πολλά από τον Σπανούλη»

Σλούκας: «Πήρα πολλά από τον Σπανούλη»

223

Ο Κώστας Σλούκας παίρνει πλέον τη σκυτάλη από τον Βασίλη Σπανούλη και θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού.

Ο Σλούκας, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν έκρυψε ότι έχει πάρει πολλά από τον Σπανούλη. Άλλωστε για χρόνια μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο στις αποστολές. Και στάθηκε τόσο στη σκληρή δουλειά του Kill Bill όσο και στο ότι δε δίσταζε να πάρει πάντα τις δύσκολες αποφάσεις. Δείγμα της προσωπικότητας και της αυτοπεποίθησης.

Χαρακτηριστικά, ο Κώστας Σλούκας ανέφερε τα εξής:

«Αρχικά με σόκαρε το γεγονός ότι αποσύρθηκε. Είναι κάτι στενάχωρο, γιατί δεν θα ξαναδούμε έναν τέτοιο ηγέτη και μια τέτοια προσωπικότητα στο γήπεδο.

Έχει δώσει πάρα πολλά τόσο στον Ολυμπιακό και στο Ελληνικό μπάσκετ, όσο και στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πήρα πολλά από εκείνον! Ήμουν για χρόνια μαζί του δωμάτιο, ειδικά στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι το πόσο προσηλωμένος ήταν πάντα, το work ethic του και φυσικά οι πινελιές που έβαζε.

Είτε έκανε καλό παιχνίδι, είτε κακό, πάντα στο τέλος του παιχνιδιού έβαζε την πινελιά του. Είτε ήταν καλός στο ξεκίνημα, είτε κακός, στο τέλος δεν φοβόταν να πάρει τις σκληρές αποφάσεις και να φέρει εις πέρας τις δύσκολες αποστολές.

Σίγουρα θα λείψει από όλους και από τα γήπεδα, γιατί είναι μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα!

Ελπίζω να απολαύσει τώρα τη ζωή διαφορετικά».

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER