Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Σλούκας- Παρτιζάν: Τα ευχολόγια των σέρβικων Μ.Μ.Ε

Σλούκας- Παρτιζάν: Τα ευχολόγια των σέρβικων Μ.Μ.Ε

124

Περισσότερο ως ευχολόγιο και νοητικό άλμα φαίνεται το ενδιαφέρον της Παρτιζάν για τον Κώστα Σλούκα που αναφέρεται σε ΜΜΕ της Σερβίας και της Βοσνίας.

Η επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν δε φέρνει μόνο… βόμβες αλλά και σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Είναι λογικό να έχει φτάσει στα ύψη ο ενθουσιασμός των Σέρβων που βλέπουν την Παρτιζάν, λόγω της παρουσίας του Ζοτς, να ξαναμπαίνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Οι μεταγραφές των Πάντερ, ΛεΝτέι, Αβράμοβιτς και Κούρουκς έχουν.. τρελάνει τους Σέρβους που ονειρεύονται και τη μεγάλη επιστροφή της Παρτιζάν στην Euroleague.

Η ιστοσελίδα sport1 της Βοσνίας, επικαλείται δημοσίευμα της σέρβικης Telegraph με βάση το οποίο υπάρχουν ακόμα τρεις «βόμβες» της Παρτιζάν.

Ξεκαθαρίζει όμως ότι από τις τρεις, η μία έχει να κάνει με τον Βλάντιμιρ Μίτσοφ ο οποίος φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Παρτιζάν.

Οι άλλες δύο είναι… μαντεψιές. Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει σκέψεις αλλά ευχές και υποθέσεις. «Ίσως μεγαλύτερες βόμβες είναι τα ονόματα των Κώστα Σλούκα και Έκπε Ούντο. Έχουν στενή σχέση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Τους εκτιμά και θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους όπως και στο παρελθόν. Αυτοί οι δύο παίκτες είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται η Παρτιζαν στις θέσεις ένα και πέντε. Ίσως λοιπόν να συμπληρώσουν τις μεγάλες κινήσεις της ομάδας».

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν ακούγεται τόσο ως ρεπορτάζ αλλά ως υπόθεση.

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER