Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Σπανούλης: Δύσκολα θα παίξει στο «Ακρόπολις»

Σπανούλης: Δύσκολα θα παίξει στο «Ακρόπολις»

144

Το μικροπρόβλημα που αντιμετωπίζει στη γάμπα ο Βασίλης Σπανούλης πιθανότατα θα οδηγήσει τον Ρικ Πιτίνο στην απόφαση να μην τον χρησιμοποιήσει στο τουρνουά «Ακρόπολις» που αρχίζει την Παρασκευή (18/6).

Ο Σπανούλης εδώ και δύο μέρες αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις. Το πρόβλημα δεν είναι καθόλου σοβαρό αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος για ρίσκο. Κι αυτό μάλλον θα οδηγήσει το τεχνικό επιτελείο στην απόφαση να μην τον χρησιμοποιήσει στο «Ακρόπολις». Κι αυτό προκειμένου να μη συμβεί κάτι που θα επιδεινώσει το πρόβλημα, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι ελεγχόμενο.

Κάπως έτσι ο Σπανούλης θα ταξιδέψει στον Καναδά μαζί με την αποστολή χωρίς να έχει αγωνιστεί στα τεστ της Εθνικής ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι στο «Ακρόπολις» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Μεξικό (Παρασκευή 18/6), το Πουέρτο Ρίκο (Σάββατο 19/6) και τη Σερβία (Κυριακή 20/6). Όλοι οι αγώνες της Εθνικής ομάδας θ’ αρχίσουν στις 20:00 και θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3.

Επίσης ο Ιωάννης Παπαπέτρου ως γνωστόν είναι το μεγάλο πρόβλημα για την Εθνική ομάδα και όπως έχει αναφερθεί, το πιθανότερο είναι να μη λάβει μέρος στο Προολυμπιακό. Μεγάλο το πρόβλημα από τη στιγμή κατά την οποία απουσιάζει και ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος αναρρώνει από το μεγάλο πρόβλημα τραυματισμού στο ραιβόκρανο. Που τον ταλαιπώρησε αρκετά.

sportime.gr

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER