Βρέθηκε δεύτερο σημείωμα στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία

Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση του Σταύρου Δογιάκη είναι το δεύτερο σημείωμα που βρέθηκε στο ασημί Smart του επιχειρηματία, η ιατροδικαστική έκθεση που κάνει λόγο για αυτοκτονία, καθώς και οι μαρτυρίες των συγγενών και φίλων για το ψυχολογικό προφίλ του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός».

Μέσα στο Smart το οποίο στάθμευσε στη θέση Αη Γιάννης ώστε να χαθεί στη συνέχεια στο δάσος και να βάλει τέλος με δυο σφαίρες στη ζωή του, ο Σταύρος Δογιάκης, άφησε ένα δεύτερο σημείωμα όπου ζητά συγγνώμη απο τον αδερφό του γιατί τον στεναχώρησε.

Αυτό, ήρθε να προστεθεί σε εκείνο που άφησε μέσα στο σπίτι, οπου αναφέρει οτι τα αφήνει όλα στον αδερφό του, ενώ δίπλα υπήρχε και ένα κουτί με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ουσιαστικά, κάνει λόγο για αυτοκτονία.

Με αυτά τα δεδομένα αλλά και τις μαρτυρίες συγγενών και φίλων, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ήταν αυτό που επηρέασε καθοριστικά τη ζωή του Σταύρου Δογιάκη και τον έκανε να πάρει την απόφαση να τερματίσει με τον τραγικό αυτό τρόπο τη ζωή του.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER