Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ Στις ΗΠΑ ο Ρογκαβόπουλος, κυνηγάει το όνειρο

Στις ΗΠΑ ο Ρογκαβόπουλος, κυνηγάει το όνειρο

138

Από τον Καναδά στις ΗΠΑ θα μεταβεί ο Νίκος Ρογκαβόπουλος προκειμένου να δουλέψει σκληρά και να κυνηγήσει το… αμερικάνικο όνειρο!

Κι ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει τώρα ο Ρογκαβόπουλος, τότε σίγουρα θα επιστρέψει. Το NBA είναι το όνειρό του και δεν το κρύβει. Και θέλει να δουλέψει πολύ γι’ αυτό.

Πως έχει το πλάνο για το νεαρό παίκτη; Το βέβαιο είναι ότι αισθάνεται ευγνώμων στον Ρικ Πιτίνο που τον κάλεσε στην τελική δωδεκάδα για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Και δεν ήταν μόνο η εμπιστοσύνη που του έδειξε, άλλωστε ήταν σαφής η αναφορά του θρυλικού κόουτς στις δηλώσεις του όταν είπε ότι «για το μέλλον υπάρχει μόνο ο Ρογκαβόπουλος». Κυρίως ήταν το γεγονός ότι του χάρισε μια μοναδική εμπειρία, να ζήσει μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, δίπλα αλλά κι απέναντι σε σπουδαίους παίκτες.

Ο νεαρός φόργουορντ θα πάει στην Φιλαντέλφια όπου θα κάνει ατομικές προπονήσεις. Και στη συνέχεια θα περιμένει τις προσκλήσεις από ομάδες του NBA προκειμένου να δουλέψει μαζί τους. Να τον δουν, να εκτιμήσουν τις ικανότητες αλλά και τη θέλησή του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ρογκαβόπουλος έχει δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του NBA που θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου. Αναλόγως του αποτελέσματος θα αποφασίσει για τις κινήσεις του στο μέλλον. Ξέρει ότι μπήκε σε ένα δρόμο που αν τον εκμεταλλευτεί σωστά, τότε ο χρόνος θα δουλεύει γι αυτόν.

Προς το παρόν η πλευρά του παίκτη δεν απορρίπτει αλλά ούτε και προκρίνει το παραμικρό. Προτάσεις υπάρχουν κι από την Ελλάδα όμως θέλει να συνεκτιμήσει όλα τα δεδομένα που θα έχει μπροστά του. Εκείνο που προέχει στην παρούσα χρονική στιγμή είναι να δουλέψει σκληρά και να πείσει ότι μπορεί να κάνει το άλμα.

Κατά τα άλλα νέος είναι και ο χρόνος είναι υπέρ του.

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER