Η Μαρία Μπελιμπασάκη είναι άτυχη της χρονιάς, αφού το πρόβλημα με τον αχίλλειο δεν της επιτρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που θα ήθελε.

Η Μαρία Μπελιμπασάκη μέχρι και πριν από λίγο καιρό είχε ανεβάσει ρυθμούς προπόνησης και έδειχνε πως μπορούσε να επανέλθει στα επίπεδα που θα ήθελε. Όμως μετά και την προετοιμασία που είχε πραγματοποιήσει στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο, με την επιστροφή της στις προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά, επέστρεψαν και οι πόνοι στον αχίλλειο.

«Έκανα ότι μπορούσα. Θεραπείες, εξετάσεις και πάλι εξετάσεις, διέκοψα λίγο τις προπονήσεις, προσπάθησα να επανέλθω, αλλά δυστυχώς το πρόβλημα στον αχίλλειο δεν μου επιτρέπει να προπονηθώ όπως θέλω. Σίγουρα ο μεγάλος στόχος ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο, αλλά για να βρεθεί εκεί πρέπει να είσαι σε υψηλά επίπεδα. Αυτό που με προβληματίζει τις τελευταίες ημέρες είναι πως πονάω και στην καθημερινότητά μου, όταν οδηγώ ή περπατάω. Έκανα μια μαγνητική και περιμένω τα αποτελέσματα. Δυστυχώς θα χάσω τη φετινή χρονιά, γιατί προέχει να προσπαθήσω να ξεπεράσω πλήρως το πρόβλημα και να επιστρέψω το 2022», δήλωσε στο Sportime η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 400 μέτρα. «Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά της Εθνικής ομάδας και να τους πω να αγωνιστούν και για μένα», κατέληξε η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER