Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν αναμφισβήτητα το πρόσωπο του φετινού Διεθνούς Μίτινγκ Αλμάτων στην Καλλιθέα, με τη νίκη του στο μήκος με 8,60μ.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι πιστεύει στις δυνατότητές του και δεν έκρυψε πως περίμενε τέτοιες επιδόσεις και μπορεί να πετύχει ανάλογα άλματα και μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σπάσει και το πανελλήνιο ρεκόρ του Λούη Τσάτουμα με 8,66μ. την προσεχή Κυριακή στο μίτινγκ “Βενιζέλεια-Χανιά” στα Χανιά.

“Ήταν ο πρώτος μου αγώνας φέτος στον ανοιχτό στο μήκος και είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί η επίδοση βγήκε χαλαρά. Όταν προσγειώθηκα πίστευα πως ήταν ένα άλμα στα 8,30μ. και με 8,40μ. Είμαι σε καλή κατάσταση και περίμενα τέτοιες επιδόσεις. Η προπόνησή μου είναι περισσότερο ταχύτητες και αυτό με έχει βοηθήσει γιατί έχω γίνει πολύ γρήγορος και παραμένει η καλή μου αίσθηση στη βαλβίδα. Με τον προπονητή μου (σ.σ. Γιώργο Πομάσκι) είχαμε πει να κάνω στην Καλλιθέα 2-3 άλματα. Ήταν σημαντικό που βγήκε αυτή η επίδοση και μπορώ πιστεύω να κάνω ανάλογα άλματα παντού, όποτε θέλω. Δεν θέλει τώρα πολύ να βγουν αντίστοιχες επιδόσεις. Τα έξι εκατοστά από το πανελλήνιο ρεκόρ δεν είναι πολλά, αλλά πρέπει να βγει στον κατάλληλο αγώνα. Μπορεί να το πετύχω την Κυριακή στα Χανιά. Μετά τα “Βενιζέλεια-Χανιά” έχω το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα”, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα του στο Sportime ο Μίλτος Τεντόγλου.

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER