Ο Τικίνιο Σοάρες αυτή τη στιγμή είναι ο νούμερο ένα στόχος.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο… μάτι τον Τικίνιο Σοάρες και οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Εδώ και ημέρες οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν το θέμα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να κλείσουν από νωρίς το θέμα του επιθετικού στο ρόστερ. Ο Τικίνιο είναι παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς από την κοινή τους θητεία στην Γκιμαράες.

Τώρα έρχεται δημοσίευμα των Πορτογάλων και συγκεκριμένα της «maisfutebol», το οποίο αναφέρει πως ο 30χρονος επιθετικός είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Τονίζοντας πως οι Πειραιώτες κατάφεραν να προσπεράσουν τις προτάσεις των Τραμπζονσπόρ και Γκιμαράες και να αποκτήσουν προβάδισμα.

Παρά το γεγονός πως των Τούρκων η πρόταση ήταν καλύτερη αναφορικά με το οικονομικό κομμάτι:

«Οι Τούρκοι πρόσφεραν καλύτερο μισθό στον παίκτη, αλλά η σχέση του Τικίνιο με τον Πέδρο Μαρτίνς ζυγίστηκε υπέρ του Ολυμπιακού. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Γκιμαράες τη σεζόν 2016-17», τονίζουν στο δημοσίευμά τους οι Πορτογάλοι.

Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως είναι κοντά στην απόκτηση του Τικίνιο, παίκτη τον οποίο έχει ζητήσει από την πρώτη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς. Στην αρχή φαινόταν δύσκολη η περίπτωσή του, αλλά φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί τα όποια εμπόδια υπήρχαν αρχικά.

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER