Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τικίνιο: Το ειδικό πρόγραμμα και η έλευση στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση

Τικίνιο: Το ειδικό πρόγραμμα και η έλευση στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση

119

Ο Τικίνιο είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή και κάνει ήδη ειδικό πρόγραμμα, ενώ ετοιμάζεται για την έλευση στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Ήταν μια μεγάλη κίνηση η απόκτηση του Τικίνιο από τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ετοιμάζεται για την έλευση του στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση. Παράλληλα έχει ξεκινήσει ήδη ειδικό πρόγραμμα.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι πάνω από 5 μήνες. Κάτι που για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, είναι μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας.

Και για τον λόγο αυτό κάνει ατομικές προπονήσεις, έχοντας πάρει ειδικό πρόγραμμα.

Το οποίο και θα συνεχίσει στο Ρέντη, από το τέλος της εβδομάδας. Γιατί αναμένεται η έλευση τις επόμενες ημέρες. Για την μόνιμη εγκατάσταση του.

Είναι πολλές οι λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετήσει. Παράλληλα θα μπει και στο Ρέντη. Νωρίτερα από τους νέους του συμπαίκτες.

Για να συνεχίσει τις ατομικές του προπονήσεις. Ώστε να καλύψει, όσο μπορεί, το χαμένο έδαφος.

Ο Ολυμπιακός έχει στις 16 του μήνα την πρώτη του συγκέντρωση. Και στις 25 θα αναχωρήσει για το Στανς της Αυστρίας. Εκεί θα δώσει έξι φιλικά.

Σε κάποια ή κάποια από αυτά θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο 30χρονος επιθετικός. Με βάση βέβαια και το τι θα δείξουν οι μετρήσεις του, αναφορικά με το επίπεδο φυσικής κατάστασης.

 

sportime.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER