Μία από τις θέσεις που εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της είναι αυτή του αριστερού μπακ.

Η ΑΕΚ έχει τους Ινσούα-Λόπες-Μιτάι με συμβόλαιο, αλλά θέλει να αποδεσμεύσει τον πρώτο και να δώσει δανεικό τον τρίτο. Οπότε θέση του χρόνου στην Ενωση έχει ο Λόπες, αλλά όχι ως βασικός. Και στην μεταγραφική αγορά η ΑΕΚ αναζητά αριστερό μπακ.

Απόψε… έφτασε στην επικαιρότητα το όνομα του Ενρίκε Γκόμες, του 25χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ της Ζιλ Βιθέντε.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πορτογάλο αριστερό μπακ της Ζιλ Βιθέντε, Ενρίκε Γκόμες φέρνει στη δημοσιότητα με ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Γκονσάλο Ντίας.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα sicnoticias.pt αναφέρει πως ο Γκόμες δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ζιλ Βιθέντε, το οποίο ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι ενώ για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και από Πολωνία, Τουρκία και Κύπρο.

Ο Ενρίκε Γκομες είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ζιλ Βιθέντε. Τη φετινή σεζόν κατέγραψε 12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο Πορτογαλίας.

Εκτός από τη Ζιλ Βιθέντε, έχει αγωνιστεί στις Σάντα Μαρία, Βιλαβερντένσε και Κοβίλια, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με το transfermarkt είναι 400 χιλιάδες ευρώ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER