Η Φιορεντίνα φαίνεται διατιθεμένη να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη, προκειμένου να κάνει δικό της τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ακατέβατη η Πόρτο στις απαιτήσεις της.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα που κατέκτησε το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ το 2019 είναι πολυπόθητος στόχος της Φιορεντίνα. Η εξέλιξή του από τη μέρα που αποχώρησε από το δικέφαλο είναι εντυπωσιακή, με την χρηματιστηριακή του αξία να…εκτοξεύεται.

Ο Πορτογάλος μέσος φαίνεται να αποτελεί εισήγηση του Τζενάρο Γκατούζο. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Ιταλία, έχει γίνει κρούση στην Πόρτο, ύψους 15 εκατομμύρια ευρώ!

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής δύσκολα να παραχωρηθεί με αυτό το πόσο. Οι «δράκοι» εκτιμούν να βάλουν στα ταμεία τους από την πώληση του έμπειρου μέσου τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, η αρχική πρόταση συμπεριλαμβάνει 15 εκατομμύρια συν μπόνους, προκειμένου οι «Βιόλα» να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Πάντως, η Πόρτο δείχνει ανένδοτη και…ακατέβατη στα ποσά. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ οι Πορτογάλοι φημίζονται ως…δύσκολοι διαπραγματευτές.

Κορίνθιας – Μπόκα Τζούνιορς με σούπερ αποδόσεις και νέα προσφορά* στο Power June!

 

sportime.grΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER