Φωτιές – Τουρκία: Δείτε πως έφτασε στην Μαρμαρίδα που καίγεται ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπι Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε επίσκεψη στους πυρόπληκτους Τούρκους πολίτες, την ίδια ώρα που ο ίδιος και η κυβέρνησή του δέχονται σφοδρά πυρά από την αντιπολίτευση για την διαχείριση της κρίσης.

Οι Τούρκοι δεν «χωνεύουν» το γεγονός ότι η Τουρκία έμεινε με μόλις 3 πυροσβεστικά αεροπλάνα, την ώρα που η χώρα κατακαίγεται ανύμπορεί να αντιδράσει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφρασε στην πυρόπληκτη περιοχή με έναν κανονικό στρατό, που περιλάμβανε ακόμα και ελεύθερους σκοπευτές στην οροφή λεωφορείου.

Ο Τούρκος πρόεδρος πρόσφερε φακελάκια τσάι στους πυρόπληκτους που έχασαν τις περιουσίες τους, μία κίνηση που έγινε δεκτή με σκεπτικισμό από την τουρκική κοινή γνώμη ενώ μιλώντας για τις καταστροφικές πυρκαγιές έκανε λόγο για δολιοφθορά.

Νωρίτερα σήμερα, με μήνυμά τους στο δίκτυο Rojava οι Κούρδοι «Παιδιά της Φωτιάς» ανέλαβαν την ευθύνη «για τις επιθέσεις δολιοφθοράς σε τουριστικά αξιοθέατα της Τουρκίας».

«Δεδομένου ότι το τουρκικό καθεστώς δεν καταλαβαίνει καμία άλλη γλώσσα, ήρθε η ώρα να το γονατίσουμε με την φωτιά», τόνισαν.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER