Τι λένε τα πρώτα στοιχεία για το πως έγινε το συμβάν

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου της 29χρονης Βάιολετ η οποία εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Πέμπτης (01/07) στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε στο τρίτο χιλιόμετρο του μονοπατιού Ε4 ανάμεσα σε Ελαφονήσι και Κριό.

Μάλιστα, η σορός της φαίνεται ήταν σε προχωρημένη σήψη με τις αρχές να εκτιμούν πως ο θάνατός της επήλθε την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της δηλαδή στις 24 Ιουνίου.

Από την πρώτη αυτοψία που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής διαπιστώθηκε πως η 29χρονη δεν έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Αμέσως οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες για τα αίτια του θανάτου της περιμένοντας παράλληλα το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι η 29χρονη να χάθηκε – καθώς βρέθηκε σε περιοχή εκτός μονοπατιού Ε4 – και να λιποθύμησε εξαιτίας του καύσωνα, μένοντας όμως αβοήθητη. Ακόμα βέβαια δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο του δυστυχήματος, δηλαδή η κοπέλα να γλίστρησε και να έπεσε. Ωστόσο από την πρώτη αυτοψία δεν φάνηκαν χτυπήματα από πτώση.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER