Αποστολή Χανιά: Τόλης Λελεκίδης

Η Σοφία Σακοράφα επισκέφθηκε την Κυριακή το πρωί το ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει οι αθλητές και προπονητές και είχε γνωριμία μαζί τους.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ πήγε στο ξενοδοχείο “Pilot” στη Γεωργιούπολη που διαμένουν οι Έλληνες αθλητές με τους προπονητές τους, οι οποίοι βρίσκονται στα Χανιά για να αγωνιστούν το απόγευμα στο διεθνές μίτινγκ «Βενιζέλεια-Χανιά». Στη συνάντηση από τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ ήταν ο αντιπρόεδρος Κώστας Κεντέρης και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γιατρουδάκης.

Η κ. Σακοράφα αφού τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, τους τόνισε πως τον Σεπτέμβριο θα υπάρξουν αλλαγές και θα δοθεί βάρος στους αθλητές, τους προπονητές και τα Σωματεία, σημειώνοντας και το γεγονός πως και η προηγούμενη διοίκηση έκανε κινήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο Γιώργος Γιατρουδάκης τους μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο ΣΕΓΑΣ ώστε να διεξαχθούν αγώνες και ο Κώστας Κεντέρης τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ν’ αναφέρουμε ότι το ξενοδοχείο που διαμένουν οι αθλητές, ιδιοκτήτης του είναι ο Δημήτρης Παπαδάκης, παλιός πρωταθλητής της δισκοβολίας, που αγωνίζονταν με τον Κύδωνα Χανίων και πρόσφερε χορηγία διαμονής και διατροφής στους αθλητές και τις αθλήτριες.

sportime.gr

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER