Ο Μπρόνι Τζέιμς δεν επιλέχθηκε στον α’ γύρο του 2024 NBA Draft και πλέον αποτελεί τη μεγαλύτερη ατραξιόν του β’ γύρου που θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής 28/6, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να επιλέγουν στο νο.55.

Ο Μπρόνι Τζέιμς αποφάσισε να μην αποσύρει τη συμμετοχή του από το 2024 NBA Draft, μολονότι οι προβλέψεις δεν ήταν πολύ αισιόδοξες για τον γιο του ΛεΜπρόν που φέτος σημείωσε 4.8 πόντους, 2.8 ρμπάουντ και 2.1 ασίστ σε 19 λεπτά στο NCAA με τo USC.

Εν τέλει, οι ομάδες προσπέρασαν τον 19χρονο γκαρντ στον α’ γύρο του NBA Draft που διεξήχθη στο Barclays Center του Μπρούκλιν, εκεί όπου πέντε Ευρωπαίοι βρέθηκαν στις 12 πρώτες επιλογές ενώ ο Ζακαρί Ρισασέ κουβαλά πλέον τον τίτλο του νο.1 πικ από τους Ατλάντα Χοκς.

Η μη επιλογή του Μπρόνι Τζέιμς στον α’ γύρο δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με την παρουσία του στον β’ γύρο που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής 28/6.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επέλεξαν τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ Ντάλτον Κνεκτ στο νο.17 και πλέον επιλέγουν στο νο.55. Κρατώντας τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και επιλέγοντας τον Μπρόνι στον β’ γύρο του 2024 NBA Draft θα προκύψει η πρώτη περίπτωση πατέρα-γιου ως συμπαίκτες στην ιστορία της λίγκας.



gazzeta.gr