Αυτή την εβδομάδα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής της FIA θα ταξιδεύει στην Ιταλία για τον αγώνα 6 ωρών στην Monza στην δεύτερη συνεχόμενη ολοκαίνουργια εκδήλωση ύστερα από τον αγώνα στο Portimao που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο.

Λόγο της βάσης αρκετών ομάδων στην Ιταλία το WEC θα συνεργαστεί στην σεζόν 9 με το @WECData

Έπειτα από την ανακοίνωση των πληρωμάτων με 37 αυτοκίνητα όπου θα συμμετέχουν, 16 συμμετέχοντες θα βρεθούν στην κατηγορία GTE-Am.

10 Ferrari 488 GTE – Evos θα συμμετέχουν συνολικά στις κατηγορίες GTE με την Ferrari να βρίσκεται στην έδρα της για το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουλίου.

Με την ανακοίνωση του BoP όπου δεν πραγματοποιηθούν σημαντικές αλλαγές τόσο στις κατηγορίες Hypercars όσο και στις GTE, οι μάχες αναμένεται να είναι αρκετές στην πίστα.

 

Πρόγραμμα ελεύθερων δοκιμών, κατατακτήριων και αγώνα

*Όλες οι ώρες του αγωνιστικού τριημέρου είναι σε Ώρα Ελλάδος

Παρασκευή 16 Ιουλίου

Free Practice 1: 16:30 – 18:00 

Σάββατο 17 Ιουλίου

Free Practice 2: 10:30 – 12:00

Free Practice 3: 15:00 – 16:00

Qualifying: 19:00 – 19:30

Κυριακή 18 Ιουλίου

Race: 13:00

Τηλεοπτική κάλυψη

Όπως ανακοίνωσε το WEC μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος από την δικιά της πλατφόρμα μέσω της εφαρμογής WEC App καθώς και από το Eurosport Live. Και οι δύο ιδιωτικές πλατφόρμες είναι με συνδρομή και σε Αγγλική περιγραφή.

Στην Ελλάδα τα αποκλειστικά δικαιώματα τα έχει το Eurosport όπου μπορούμε να το παρακολουθήσουμε μέσω των καναλιών Novasports σε ελληνική περιγραφή είτε μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Eurosport Live όπου και πάλι μπορούμε να παρακολουθήσουμε σε ελληνική περιγραφή τόσο τον αγώνα όσο και τις κατατακτήριες.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER