Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό με τους Λιβάι Γκαρσία και Κάλενς να προπονούνται ξανά κανονικά, αυτή τη φορά με όλη την ομάδα και τον Γαλανόπουλο να αναμένεται να μπει από Πέμπτη.

Επιστροφή στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης για τους παίκτες της ΑΕΚ μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος με την επικείμενη αναβολή της αγωνιστικής το σαββατοκύριακο θα αρχίζει να προετοιμάζει την Ένωση για τη μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τον Άγιαξ την επόμενη Πέμπτη, όπου η ΑΕΚ θα επιδιώξει να σταθεί όρθια για να δώσει συνέχεια στην παρουσία της στην Ευρώπη.

Ο «Πελάδο» τη Δευτέρα είχε ευχάριστα νέα καθώς οι Λιβάι Γκαρσία και Κάλενς είχαν προπονηθεί κανονικά με το γκρουπ των παικτών που είχαν μείνει εκτός του αγώνα με τον Άρη. Ο φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, αλλά και ο Περουβιανός στόπερ την Τετάρτη προπονήθηκαν ξανά χωρίς κανένα πρόβλημα και με την υπόλοιπη ομάδα και έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματά τους είναι απόλυτα έτοιμοι και πάλι και μπορούν να υπολογίζονται από τον Αλμέιδα.

Από την Πέμπτη ο Αργεντινός κόουτς πιθανότατα θα έχει ξανά διαθέσιμο στις προπονήσεις και τον Γαλανόπουλο, ο οποίος απουσίαζε τελευταία με ίωση. Έτσι τα ονόματα στο απουσιολόγιο θα μειωθούν με τους Στάνκοβιτς, Γιόνσον, Φαν Βέερτ και Πάολο Φερνάντες να είναι εκτός και να αναμένονται νεότερα με τον Αραούχο λόγω της ενόχλησης που είχε νιώσει πριν την αναμέτρηση με τον Άρη, μένοντας εκτός για να προφυλαχθεί την τελευταία στιγμή.



gazzeta.gr