Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα πριν τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ στην OPAP Arena, αλλά και κατά τη διάρκεια των ημιχρόνων, που θυμίζει γήπεδα NBA, φέρει την προσωπική σφραγίδα του Γιώργου Μελισσανίδη.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εντυπωσιάζονται από την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στην OPAP Arena με τα φωτορυθμικά και τον ήχο πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ και κατά τη διάρκεια των ημιχρόνων. Τελευταίος που έμεινε άφωνος ήταν ο γνωστός Αμερικανός YouTuber με το βίντεο που ανέβασε από τη χθεσινή παρουσία του στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν λάβει πολλά μηνύματα από το εξωτερικό από ανθρώπους που έχουν παρακολουθήσει έστω και ένα εντός έδρας ματς της ΑΕΚ και εκφράζουν τον εντυπωσιασμό τους από το οπτικοακουστικό κομμάτι της εμπειρίας στην OPAP Arena. Μάλιστα πολλοί από αυτούς έχουν τονίσει ότι η εμπειρία που βιώνουν είναι ανάλογη ή και καλύτερη της ατμόσφαιρας που δημιουργείται στα ματς του NBA!

Στην ΑΕΚ νιώθουν περήφανοι γι’ αυτό το αποτέλεσμα στους επτά μήνες λειτουργίας του γηπέδου, κάτι που φέρει την επιμέλεια και την προσωπική σφραγίδα του Γιώργου Μελισσανίδη, του γιου του ιδιοκτήτη της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη. Τα φωτορυθμικά, τα εφέ σε συνδυασμό με το οπτικό υλικό στα μάτριξ και τα ηχητικά που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ανάλογη των αγώνων του NBA είναι αποτέλεσμα της ενασχόλησης του Γιώργου Μελισσανίδη, ο οποίος έχει επιλέξει ένα επταμελές team που είναι υπεύθυνο αποκλειστικά σε αυτό το κομμάτι.

Μάλιστα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ, ο Γιώργος Μελισσανίδης είναι από πάνω και δίνει τις κατευθύνσεις προκειμένου να παρουσιαστεί ένα άψογο show. Στην ομάδα αυτή περιλαμβάνεται DJ, χειριστής POV Camera, δύο τεχνικοί booth, χειριστής drone αποκλειστικά για την κάλυψη σε αυτόν τον τομέα, οπερατέρ και φυσικά ο χειριστής του scoreboard.gazzeta.gr