Ο στενός συνεργάτης του Ματίας Αλμέιδα και γυμναστής της ΑΕΚ ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για την ανταπόκριση τους στο βασικό στάδιο προετοιμασίας ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Η αυριανή φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Σαχτάρ επιτρέπει στους ανθρώπους της εδώ στο Μπουργκ Χάαμσταντ να αρχίζουν σιγά σιγά να πακετάρουν. Προκειμένου να μοιάζει όλο και πιο κοντά η επιστροφή στη βάση όπου μετά 17 μέρες παραμονής στην Ολλανδία μοιάζει πραγματικά υπέροχη. Προσωπικά φαντάζομαι έως ότου ανοίξει η πύλη και βγουν στο “Ελ. Βενιζέλος” και τους κάψει η… λάβα του καύσωνα. Αστειεύομαι φυσικά αφού είναι πολλά τα πρόσωπα που τους περιμένουν και θέλουν και εκείνοι να δουν.

  • Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Το γεγονός ότι τελειώνουμε από εδώ πάντως φάνηκε και από την ομιλία του Γκίντο Μπονίνι στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ο συνεργάτης του Ματίας Αλμέιδα και γυμναστής του Δικέφαλου θέλησε να ευχαριστήσει τους “κιτρινόμαυρους” για την ποιότητα δουλειάς που είχαν, την άριστη συνεργασία και την ανταπόκρισή τους. Δεν παρέλειψε λοιπόν να τους ευχαριστήσει για όλο αυτό το διάστημα και να τους συγχαρεί για την προσπάθειά τους.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την δουλειά που κάνατε όλες αυτές τις μέρες. Ανταποκριθήκατε όλοι πολύ καλά και δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας», είπε χαρακτηριστικά και αποχώρησε για να αναλάβει τα ηνία της προπόνησης ο Πελάδο! Όταν ρωτήσαμε στο τέλος της προπόνησης τον Μπονίνι αν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της δουλειάς στο κομμάτι του (στο βασικό στάδιο προετοιμασίας) απάντησε καταφατικά και υπογράμμισε τον επαγγελματισμό των παικτών της ΑΕΚ, ενώ επισήμανε ότι είναι ευχάριστο πως δεν υπήρξαν σημαντικά ζητήματα στους παίκτες (τραυματισμών) πέρα από τα συνηθισμένα τούτης της περιόδου!





gazzeta.gr