Άμυνα και μεσαία γραμμή θέλει να στελεχώσει η ΑΕΚ και γι’ αυτό ρίχνει ματιές στους Γένσον και Βιτάο από τις Κάντιθ και Σαχτάρ.

Ο Γένσον που αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ισπανική ομάδα στην οποία βρίσκεται, αφού δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται στα τέλη του μήνα.

Πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή με την εθνική ομάδα της Δανίας και γι’ αυτό στην ΑΕΚ γνωρίζουν πόσο δύσκολη μπορεί ν’ αποδειχθεί η συγκεκριμένη περίπτωση λόγω και των προτάσεων που θα έχει ο παίκτης, ειδικά από τη στιγμή που θα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Όσον αφορά στον Βιτάο, αυτός λόγω και των κανονισμών της FIFA για τους ποδοσφαιριστές σε Ρωσία και Ουκρανία, έχει αποχωρήσει από την Σαχτάρ και τυπικά ανήκει στην Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε μέχρι και το τέλος του Ιούνη.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Αυτό τον κανονισμό που επιτρέπει την αναστολή του συμβολαίου με τον σύλλογο που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, ενδεχομένως θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ για τον 22χρονο αμυντικό, προκειμένου να τον πάρει στην Ελλάδα, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει ανάψει το πράσινο φως μετά από παρακολούθηση.gazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER