Δύσκολη έξοδος απόψε για την ΑΕΚ η οποία θα αναμετρηθεί με τη Νέα Σαλαμίνα στο γήπεδο «Αμμόχωστος». Μία έδρα όπου φέτος έχει ήδη επισκεφθεί δυο φορές μετρώντας μία ήττα από την ΑΕΖ και μία ισοπαλία με τον Οθέλλο. Επίσης, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα η ομάδα της Λάρνακας συνήθως δυσκολεύεται και πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια άφησε βαθμούς.

Με λίγα λόγια η ΑΕΚ δεν θέλει να τριτώσει το κακό σήμερα στο «Αμμόχωστος» και θέλει να φύγει με ένα μεγάλο «διπλό» με το οποίο θα μπορέσει να σκαρφαλώσει μετά από μήνες στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έστω και προσωρινά.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν έχει προετοιμάσει την ομάδα του όσο καλύτερα μπορούσε μιας και δεν υπήρχαν πολλές μέρες για να γίνει η προετοιμασία εις βάθος, όμως υπάρχει σιγουριά ότι η ΑΕΚ θα είναι αυτή που πρέπει απέναντι σε ένα δύσκολο και απαιτητικό αντίπαλο.

Αγωνιστικά πέρα από τον Τόνγκια που είναι τιμωρημένος δεν υπάρχει άλλη απουσία. Κάποιοι παίκτες έχουν μικροενοχλήσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ακόμη απουσία αν κριθεί ανέτοιμος κάποιος.

Ερωτηματικά στο πλάνο…

Ο Ραν Μπεν Σιμόν μας έχει συνηθίσει να προχωρεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα του και να μην είναι κολλημένος σε ένα σύστημα ή σε πρόσωπα. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα να είναι πιο ευέλικτος στις επιλογές του και στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Κατά τη διάρκεια της βδομάδας δεν έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του στις προπονήσεις κι έτσι υπάρχουν πολλά σενάρια.

Κοντά στους 500…

Λίγα είναι τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση της η ΑΕΚ και τα οποία εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 15 λεπτά. Περίπου 464 θα είναι οι φίλοι της ομάδας που θα βρεθούν στο «Αμμόχωστος» και θα αποτελέσουν το στήριγμα της ομάδας για να φύγει από το «διπλό».



gazzeta.gr