Με αρκετά έντονο τρόπο, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο Ραν Μπεν Σιμόν κάλεσε τους φίλους της ΑΕΚ να στηρίξουν την ομάδα τους στο ντέρμπι με την Ανόρθωση (17/2,19:00)

Κάλεσμα με έντονο τρόπο, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ο Μπεν Σιμόν απηύθυνε κάλεσμα προς τους φίλους της ΑΕΚ να στηρίξουν την ομάδα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση (17/2, 19:00) . Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον κόσμο της ΑΕΚ που πάντοτε αποτελεί πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνο.

Πόσο μάλλον τώρα που η ομάδα της Λάρνακας θέλει να κερδίσει για να παραμείνει «ζωντανή» στο κόλπο του τίτλου και την ίδια ώρα να αφήσει εκτός την Ανόρθωση, πριν μπούμε στην δεύτερη και πιο σημαντική φάση του πρωταθλήματος που είναι τα πλέι οφ. Η νίκη επί της ΑΕΛ έχει επαναφέρει την ομαλότητα στα αποδυτήρια.

Το κάλεσμα του Σιμόν και η επιμονή του ο κόσμος να είναι στο γήπεδο δεν είναι τυχαία. Πιστεύει ακράδαντα ότι αν η ΑΕΚ έχει ένα γεμάτο γήπεδο σε όλα τα εναπομείνασα παιχνίδια στην έδρα της θα αποκτήσει πολύ περισσότερες πιθανότητες να παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο. Θυμίζουμε ότι εκτός πλάνων από τον αγώνα με την Ανόρθωση είναι ο Άνχελ Γκαρσία που συμπλήρωσε κάρτες και τη θέση του πιθανόν να πάρει ο Φακούντο Σάντσες.

Δεν έχει να φοβηθεί το παραμικρό…

Είτε με την ΑΕΛ, είτε με τον Απόλλωνα η ΑΕΚ θα κληθεί να πάει στην Λεμεσό για τα προημιτελικά του κυπέλλου για να αντιμετωπίσει το νικητή του Λεμεσιανού ζευγαριού. Φέτος η ομάδα του Σιμόν κέρδισε και την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα μέσα στο «Άλφαμεγα», επομένως έδειξε και απέδειξε ότι έχει τα φόντα να περάσει.

Σίγουρα τα ματς κυπέλλου είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με αυτά του πρωταθλήματος και θα χρειαστεί ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, συγκέντρωση και διαχείριση από τον προπονητή. Είναι και μονοί οι αγώνες που κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή. Ο ξεκάθαρος στόχος της ΑΕΚ όμως είναι η πρόκριση και καλείται να διαχειριστεί σωστά τα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Πρώτα όμως βλέπει το ματς με την Ανόρθωση και κάθε επόμενο ματς και θα δει τον αγώνα κυπέλλου στην ώρα του…



gazzeta.gr