Η ομάδα της Λάρνακας έκανε ένα πισωγύρισμα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έφθασε εδώ η ομάδα του Σιμόν, τι σερί έχτισε και τι μπάλα έπαιξε στα πλείστα παιχνίδια της.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν ήταν ξεκάθαρος και πιο κατατοπιστικός δεν θα μπορούσε να γίνει. «Θα υποφέρουμε μετά απ’ αυτή την ήττα», ήταν το σχόλιο του μετά και το χαμένο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ όπου χάθηκε μία τεράστια ευκαιρία η ΑΕΚ να κάνει άλμα τίτλου.

Αντ’ αυτού η ομάδα της Λάρνακας έκανε ένα πισωγύρισμα, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έφθασε εδώ η ομάδα του Σιμόν, τι σερί έχτισε και τι μπάλα έπαιξε στα πλείστα παιχνίδια της. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς μία τέτοια ήττα ψυχολογικά. Ακόμη και για τον… μάστερ του είδους στην ψυχολογία Ραν Μπεν Σιμόν δεν είναι εύκολη η επόμενη μέρα της ήττας, όμως πρέπει άπαντες να σηκώσουν κεφάλι και να δουν τον επόμενο αντίπαλο.

Και το πρόγραμμα γράφει Πάφος στο ΑΕΚ Αρένα. Έτσι, αυτό που επιβάλλεται να κάνει η ΑΕΚ είναι να ξεχάσει, όσο γίνεται, το χαμένο ντέρμπι και την χαμένη ευκαιρία με το ΑΠΟΕΛ, να κερδίσει την Πάφο και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες που έχει για τον τίτλο. Υπάρχουν ακόμη πέντε ματς όπου θα χαθούν βαθμοί και θα προκύψουν πιθανόν νέα δεδομένα.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι έτοιμη να εκμεταλλευθεί την όποια νέα και πιθανόν τελευταία ευκαιρία της δοθεί για την μάχη του τίτλου. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε την Πάφο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη θα είναι καταστροφικό και θα βάλει ταφόπλακα στα όνειρα.

Τη δεδομένη στιγμή άπαντες υποφέρουν στην ΑΕΚ. Ακόμη δεν το έχουν χωνέψει. Παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμος. Οι τελευταίοι δε, μερίδα του κόσμου, άρχισε και ασκεί κριτική για το μέταλλο της ομάδας και πάει λέγοντας.

Η πίκρα είναι τεράστια για τη νέα μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε αλλά το να ισοπεδώνεται η ομάδα από τον ίδιο τον κόσμο δεν κάνει καλό. Ακόμη υπάρχουν 15 διαθέσιμοι βαθμοί και η διαφορά των τεσσάρων βαθμών δεν είναι εύκολο να καλυφθεί, δεν είναι όμως και απίθανο…



gazzeta.gr